mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Maandag Soepdag: Paasmaandag soepje

Elke maandag probeer ik voor jullie gemakkelijke en gezonde soepreceptjes te brengen.  Vandaag ga ik Rode biet soep maken.  Rode biet is bloedzuiverend en heel goed om je darmen en bloed een detoxkuur te geven.  Rode biet is goed tegen hoge bloeddruk en voorkomt kanker.  Rode biet zit vol Vit. en mineralen.  Rode biet beschermt ook je hart. In Rusland worden mensen er heel oud mee.  Borscht is oa. in Rusland een traditionele soep.  Dit is een rode biet soep met andere groenten. Wat heb je nodig en hoe maak je deze gezonde soep!

2Kg voorgekookte bietjes - 4 lente-uitjes - 4El druivenpitolie - 4cm gember - 1,5L water - zout -  zwarte peper - 5 grote biologische sinaasappels voor hun sap en schil - 3 bouillon blokjes of verse bouillon

1. Snij de rode biet in plakjes. 2. Giet olie in de soeppot - Bak de lente uitjes 5 min. glazig op middelhoog vuur.  Snij de gember klein en voeg deze toe bij de uitjes.  Roer gedurende 1 minuut , voeg dan de bietjes toe en het water met de bouillon blokjes of meteen de verse bouillon. Breng alles aan de kook   3. Laat 15 minuten sudderen en vervolgens puree je alles met een staafmixer  4. Opnieuw aan de kook brengen en afwerken met peper en zout.  Pers de sinaasappelen en voeg naar smaak sinaasappelsap toe. Werk af met geraspte schil van sinaasappel.  Je kan er nog zure room aan toevoegen of croutons van geitenkaas Hmmmmm Maar dat is meteen weer een pakje vettiger maar oooh zo lekker ;-)

Smakkelijk! x

Rote-Bete-Sueppchen-530x306

 

Love mum Griet

 

 

Celeb Mums: Doutzen Kroes

Kids Fashion: Easter Style page

0