mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


NEW! Organic Suntan

Met de eerste zonnestralen voor de deur willen we toch allemaal een beetje kleur.  Maar hoe doe je dit het best?  En wat is een gezonde manier?  Tijdens je zwangerschap vermijd je best te felle zon en al zeker de zonnebank.  Je mag tijdens je zwangerschap wel in de zon komen, maar smeer je gezicht steeds  in met factor 50.  Waarom?  Zo voorkom je een zwangerschapsmasker.  Dat zijn pigmentvlekken die niet  meer van zelfsprekend verdwijnen.  Het zonnetje zit vol met vit. D.  Dat heeft ons lichaam zeker nodig. Voor onze botten een zeer belangrijke vitamine.  Ook voor de allerkleinste is dit een must.  Tegenwoordig zitten kinderen teveel binnen en krijgen ze deze essentiële vitamine niet meer binnen.  Met al de gevolgen van dien later en nu. Dit even ter zijde ... Terug naar gezond bruinen ;-) Zoals jullie ondertussen al weten ben ik pro organic producten. En zoek ik altijd de beste producten uit op de markt.  Er is nu een bruinen zonder zon op de markt puur op natuurlijke elementen en geeft een prachtig resultaat.  Perfect dus voor tijdens je zwangerschap.  Want wist je dat 64% van wat we op onze huid smeren wordt geabsorbeerd in onze bloedsomloop.  Dus als het voor je belangrijk is wat je eet moet je zeker rekening houden met wat je smeert.

TanOrganic is dus zo'n product!  TanOrganic's op Aloe Vera gebaseerde formule bevat namelijk geen synthetische stoffen, parabenen, kleur- of geurstoffen. Deze ultra hydraterende lotion bevat geen onaangename geur en is zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt alsook voor zwangere vrouwen!

Het is de allereerste “selftanner” ter wereld die het ECOCERT label heeft verkregen; ultra hydraterend (84% aloe vera), geen ‘fake tan’, geur- en streepvrij en geleidelijk vervagend.  Dat willen we toch allemaal.  Gezond bruinen ;-)  Neem zeker eens een kijkje www.globalcareclinic.com

 

image003

Love mum Griet

 

Style page: Fashionmum

Van slaapzak naar slaappak

0