mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Van slaapzak naar slaappak

Door het vele reizen met onze kinderen ben ik steeds opzoek naar handige spullen om zo weinig mogelijk mee te moeten sleuren of in te moeten pakken.  Wij vliegen vaak 's ochtends vroeg, zodat de kinderen nog goed moe zijn op de vlucht en gemakkelijker hun oogjes terug sluiten.  Vooral Henri-Constant heeft het niet echt op vliegen omdat hij niet lang kan stilzitten.  Hij moet alles zien en overal naar toe kunnen lopen.  Vandaar dus onze vroege vluchten, dan slaapt hij lekker door :-)  Ik heb een handige slaapzak gevonden die zowel als slaapzak als slaappak kan worden gebruikt.  Zo kan HC gewoon lekker door knorren en als hij actief wil rondlopen passen we het gewoon even aan. De Sleepsuit van "ergo pouch" is een slaapzak die je met behulp van een slimme rits snel verandert in een slaapzak met antislip voetzolen.  De sleepruit is ook super handig om luiers te verschonen door de rits die langs beide kanten open gaat.  Misschien een handige tip als je deze zomer op reis gaat met je kleintje.  Zo heb je meteen een slaapzakje mee, meer plaats in de bagage ;-) ergopouch1

ergopouch_sleepsuit_navy2ways_900x900_3

 

Love Mum Griet

NEW! Organic Suntan

Celeb Mums: Doutzen Kroes

0