mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Pastel kleuren geven meteen een zomers gevoel.  Pink komt terug in verschillende tinten van old tot flashy pink.  Pastel c'est belle!  Pastel is flatterend voor een gebruinde huid maar tegenwoordig is dat zelfs geen must meer.  Het is bijna zo passe-partout als neutrale nudetinten.  Dit jurkje van See by Chloé kan je ook perfect dragen tijdens je zwangerschap. Paule Ka heeft dan weer een prachtige trapezium tas die je kan laten personaliseren en prachtig bij deze stijl past.  Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar deze roze is toch voor mij een echte Must Have.  Misschien een tip voor met moederdag ;-)  Het jurkje kan je dragen met een pump of een leuk sandaaltje. Een fijne halsketting of armband en je look is af.  Deze halsketting is van Les Soeurs.  3 Limburgse zussen met een betaalbare leuke collectie.  Echt leuke hebbedingen om elke look leuk af te werken.  Ik ben gek op mooie lingerie. Agent provocateur is en vaste waarde in mijn garderobe sinds jaren.  Ik heb het leren kennen toen Victoria Beckham nog bij de spice girls zat.  Dus al zoooo lang geleden.  Zijzelf was toen al een grote fan.  Mijn eerste setje heb ik dan ook jaren geleden gekocht in London.  Alleen het winkeltje al is prachtig om een keertje te bezoeken.  De ontwerper is trouwens de zoon van mode ontwerpster Vivienne Westwood.  Agent Provocateur heeft nu ook een "goedkopere" lijn uit.  L'agent by Agent Provocateur.  Ze hebben echt leuke dingen. Fris, vrouwelijk en ultra sexy. 20150407-5

 

Jurkje: See by Chloé  350,-  Ketting: Les Soeur 15,-  Handtas: Paule Ka 650,-  Sandalen: Zara 39,95,-  Lingerie: L'agent by Agent Provocateur  Bra: 56,-  String: 33,-  Make u: Chanel New Collection SS2015

Love Mum Griet

Naar de zee in stijl ... Een streepje voor!

NEW! Organic Suntan

0