mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Naar de zee in stijl ... Een streepje voor!

Deze zomer zijn streepjes een must have.  Geen enkele print is zo tijdloos als de matrozenstreep!  Van accessoires tot kleding, overal kom je streepjes tegen.  Ik vertrek vandaag naar zee want ik heb daar een paar opdrachten.  Dit is de ideale look om samen met mijn kleine man naar zee te gaan en te genieten van de eerste dagen mooi weer. 20150408-5

 

Jeans: Levi's 501 ct 100,-  2. Truitje: J.Crew 60,-  3. Pumps: Jimmy Choo 495,-  Tas: Saint Laurent 1.390,-  5. truitje: Petit Bateau 40,50,-  Broek: Zara 12,95,-  Schoentjes: Zara 19,95,-

Love mum Griet

Binnenkijk kamer van de maand: Mama Evy en Louise-Marie

Style page: Fashionmum

0