mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Binnenkijk kamer van de maand: Mama Evy en Louise-Marie

Elke maand kijk ik graag binnen bij jullie kinderkamers.  Ik ben op zoek naar kamers met een verhaal. En ja hoor ik heb weer een leuk kamertje gevonden.  Een kamer vol verhaaltjes.  De kamer is van Louise-Marie, dochter van Evy Crals.    Evy is woonachtig in Bilzen, getrouwd, mama van 1 dochtertje Louise-Marie (°10/5/2013) en momenteel 29 weken zwanger van tweede spruit (geslacht houden ze nog voor zich).  Evy is opleidingshoofd op Hogeschool PXL te Hasselt, en dit van de richtingen accountancy-fiscaliteit en financie- en verzekeringswezen. Ze wonen in een huis dat dateert van de jaren 40/50 , dat ze enkele jaren geleden volledig gerenoveerd hebben, in Bilzen centrum. Het is herenhuis stijl huis, hogere plafonds, loodglas etc.  Stijl van interieur is eerder modern, de living en keuken zijn dan ook heel modern, met een strakke witte keuken, strakke open haard, glazen tafel, strak salon. Toch hebben ze enkele klassieke elementen van het huis willen behouden, om de charme ervan te houden. De inkomhal is oa klassiek gebleven, met loodglas in de ramen.

De eerste verdieping is terug in de klassieke stijl, het zijn nog de oude deuren die behouden zijn, en ook de schouwen zijn nog zichtbaar, afrondingen in muren en plafonds. De keuze om een mix te maken is er gekomen doordat ze verliefd zijn geworden op de klasse van het huis. Mochten ze voor nieuwbouw gekozen hebben, zou het waarschijnlijk zeer modern geweest zijn , maar dat zou momenteel afbreuk doen aan de charme van dit huis.

De kinderkamer moet voor Evy een warme kamer zijn, voor een meisje ook wel wat girly, maar ze moet ook passen in de stijl van de rest van huis. Ze heeft voor pastel tinten en roze gekozen omdat dat eigenlijk een kleur is dat Evy veel draagt.  Roze is haar lievelingskleur. Het gebloemd behangpapier komt uit een boek van landelijke wonen/herenhuizen en hebben ze gekozen omdat er vroeger ook gebloemd papier hing toen ze het huis kochten.  Dit behang is er een moderne versie van. De meubels hebben ook allemaal een verhaal, en dat moet een kinderkamer ook wel zijn.  Evy  is gek op nostalgie in een meisjeskamer.  Voor haar zijn details belangrijk.  (bv. beren die nog van haar man of haarzelf zijn geweest, meubeltjes van haar oma etc). Met andere woorden een kamer met een verhaal.  En daar ben ik gek op.  Wie weet kan het jullie inspireren.  Mum Of The World wenst Evy heel veel succes met haar zwangerschap en hartelijk dank voor deze leuke kamer met ons te delen!

Hier is het kamertje van Louise-Marie en mama Evy

evy7

evy4

 

evy2

 

evy5

 

evy3

evy6

 

evy1

evy10

 

Love Mum Griet

 

Gezondheid: Angsten

Naar de zee in stijl ... Een streepje voor!

0