mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Vascobelo coffee bar - Antwerp

Tijdens de Paasvakantie probeer ik mijn tijd vooral onder mijn kinderen te verdelen.  Elke dag probeer ik toch wel iets leuks te doen.  Maar ook ik heb soms nood aan een kleine break en dan snak ik naar een goed kopje koffie.  Niet zomaar een kopje koffie maar echte Belgische koffie met internationale allures.  Onze Belgische trots klinkt Italiaans maar is een puur Belgisch familie bedrijf.  Vascobelo is super hot in Tokyo en heeft eindelijk zijn eerste concept coffee bar in Antwerpen!  Zelfs de wereldtitel van beste cappuccino staat op Vascobelo's naam!  En ik kan het beamen.  Deze cappuccino is heerlijk!  Vascobelo is niet zomaar een koffiebar zoals er reeds zovelen zijn.  Vascobelo V-Bar heeft een verhaal van A tot Z.  Alles is persoonlijk tot in de puntjes uitgewerkt.  Van meubels tot inpakpapier.  Er steken jaren bloed, zweet en tranen in om dit prachtige plaatje neer te zetten. En dan eindelijk is het zover.  Alles is eigen design. Het interieur heeft zijn eigen gezellige stijl.  Ze hebben zelfs hun eigen Jazz album opgenomen waar je heerlijk bij kan wegdromen met een kopje koffie.  Valscobelo heeft zijn eerste koffiebar nu ongeveer 3 weken geleden geopend op de suikerrui in Antwerpen.  Met een prachtig terras met zicht op de grote markt en het stadhuis.  Je kan er gaan ontbijten (zoals ik heb gedaan) of heerlijk lunchen en zelfs dineren. Even mama me time en bijkletsen met de girls.  Alles ademt stijl uit en toch voelt het alsof je in iemands living zit te keuvelen.  Je komt hier echt tot rust.  Ik ben steeds opzoek naar leuke adresjes en deze staat zeker vanaf nu op mijn Love-list.  Ik ben er zeker van dat ons klein landje met deze grote koffie wereldwijd naam en faam gaat maken. Zeker met deze leuke koffiebar!  Vascobelo Suikerrui 32 - Antwerpen.vascobelo vascobelo4 vascobelo6 vascobelo10 vascobelo12 vascobelo7 vascobelo8 vascobelo11 vascobelo9 vascobelo5 vascobelo3     Love Mum Griet

Weekendje weg: Retranchement - Zeeland

Gezondheid: Angsten

0