mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Weekendje weg: Retranchement - Zeeland

Een paar dagen naar onze Belgische kust met dit prachtig weer is altijd gezellig met de kinderen.  Maar waarom eens niet iets anders proberen.  Een pareltje waar je tot rust komt is Retranchement.  Op 7km van Knokke centrum en toch heb je meteen het gevoel dat je in het buitenland zit.  En dat is ook natuurlijk zo.  Retranchement ligt in Zeeland - Nederland.  Je kan hier lekker eten en logeren maar vooral heerlijk wandelen en fietsen.  De wallenroute is een aanrader.  Op het dorpsplein (markt 4) ligt een gezellige brasserie "De Parlevinker".  Hier kan je een lekkere pitstop houden of 's avonds lekker een hapje eten.  Ook Grenzeloos is lekker om te lunchen.  Op een boogcheut ligt Cadzand.  Cadzand heeft een gezellig strand en is minder druk dan Knokke, maar niet minder gezellig.  Het is ideaal voor kinderen en het is gezellig vertoeven. Je kan ook gaan fietsen of wandelen in het Zwin.  En als je toch niet kan weerstaan aan een dagje shoppen, dan heb je Sluis en Knokke nog.  Ik heb het in ieder geval heerlijk naar mijn zin gehad met mijn kids.  Prachtig weer dus even tijd voor een kleine shoot. ;-) weekend6 Mijn outfit: Bobo - Tremelo  www.bobotremelo.be  Shoes: Zara   Thibeau: Bril: Ray-Ban Shirt: Abercrombie & Fitch  Broek: Zara  Shoes: Converse Laura: Look: Zara Bril:Ray-Ban   weekend7 weekend4   weekend3   weekend9 weekend8   weekend1

Love Mum Griet

Fashion: Style page relax on Wednesday

Vascobelo coffee bar - Antwerp

0