mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Style page relax on Wednesday

Vandaag is het de mooiste dag van de week!  Lekker warm ... Dus genieten maar.  Wel oppassen voor die eerste zonnestralen.  Verbranden na grijze winter gaat snel ;-)  Dus smeer best factor 50 op je gezicht, ook bij je kinderen.  Ik ben gek op de producten van Dr. Karavani "IKARI"  Deze heeft een handige spray die je overal mee naar toe kan nemen in je handtas.  Prijs kwaliteit zijn dit top producten.  Ze zijn meer dan betaalbaar en zijn van topkwaliteit. Zwanger of niet een lange jurk is altijd mooi.  Heerlijk genieten van het mooie weer.  Als de avond valt kan je best nog een vestje gebruiken. Een beetje Boho met metallic.  2 trends 1 look

20150416-5

1. Vest: Maje 250,-  2. Jurk: Splendid 190,-  3. Tas: Zara 29,95,-  4. Sandaal: Valia Gabriel 135,-  5. Sunblock: Ikari 39,-

Love Mum Griet

Nieuwe ijskleurtjes bij #BabyBjörn

Weekendje weg: Retranchement - Zeeland

0