mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celeb mum: Nikkie Plessen

Dat Nikkie Plessen goed bezig is wisten we al!  Maar weet je naar waar ik ongelofelijk naar uitkijk!   Naar haar Nikkie kindercollectie.  Los daarvan poste power mum Nikkie Plessen deze lieve foto's met haar dochter op instagram.  Black & white perfect match!  Ze poste deze foto's met tekst: Sun & New succes!  Ik ben benieuwd wat deze duizendpoot weer uit haar mouw gaat schudden! nikkie1 nikkie2

 

Jurk: Nikkie Bril: Dior

Kindermode: Pop-up shop Chat Mechant & Ine De Haes

Nieuwe ijskleurtjes bij #BabyBjörn

0