mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Kindermode: Pop-up shop Chat Mechant & Ine De Haes

Morgen gaat het gebeuren voor Chat Mechant en Ine De Haes.  2 jonge Belgische designers openen morgen een pop-up shop in Hasselt.  Met leuke creaties voor fashionable kids.  Kids met een eigen stijl. En daar helpen wij mama's graag bij.  Sofi Lemmens richten enkele jaren geleden Chat Mechant op.  Een  draagbare en kwalitatieve collectie met een leuk kantje en gekke poezenprints.  Ine De Haes is iets rustiger en neutraler maar even uniek.  2 jonge vrouwen met een missie.  Waar moet je zijn?  Morgen 17/4 - 18/4 en 19/4 van 10u tot 18u in de Minderbroederstraat 54 te Hasselt. SESSION1_Maartje_Nathan 16_1 SESSION2_Maartje SESSION6_Maartje 44_17

Love Mum Griet

De Bakfiets! Hip en trendy!

Celeb mum: Nikkie Plessen

0