mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Nieuwe ijskleurtjes bij #BabyBjörn

Ice, Ice, Baby! BabyBjörn en Dreambaby stelde gisteren de gelimiteerde BabyBjörn collectie 2015 voor.  Deze prachtige, pastelkleurige Ice Cream Collection is om van te smullen!

Voor deze collectie liet het BabyBjörn designteam zich inspireren door speelse zomerdagen en verfrissende ijsjes. De meest geliefde producten, het BabyBjörn Wipstoeltje Balance en de BabyBjörn Buik- en rugdrager One zijn deze zomer beschikbaar in vier speelse, zomerse kleuren: aardbei, cassis, munt en pistache. Perfect voor grote en kleine snoepers!

De gelimiteerde collectie is in ons land enkel beschikbaar tijdens de zomermaanden in geselecteerde Dreambaby-winkels. De Ice Cream Collection is beschikbaar in volgende Dreambaby-winkels: Brugge, Brussel, Denderleeuw, Doornik, Gent, Halle, Kuurne, Lochristi, Lier, Mechelen, Merksem, Tienen, Turnhout, Waterloo, Zemst en Wilrijk.  Dus ik zou zeggen ren voor je uniek exemplaar en match deze bij je zomerlook ;-) Smullen jullie mee?!

Draagzak One, katoenmix: €149,90  Wipstoeltje Balance Soft, katoen: €149,90

BABYBJORN_ICE_  (1)

BABYBJORN_ICE_cassis (2)

BABYBJORN_ICE_  (3)

BABYBJORN_ICE_ munt-menthe (2)

BABYBJORN_ICE_ pistache (2).jpg

BABYBJORN_ICE_cassis (2)

Love mum Griet

Celeb mum: Nikkie Plessen

Fashion: Style page relax on Wednesday

0