mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


De Bakfiets! Hip en trendy!

De Bakfiets is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld!  Het is een veilig en ecologisch alternatief voor de auto!  Waar mijn man aan vervuiling doet, probeer ik met de bakfiets rond te rijden en boodschappen te doen. ;-)  Het is super leuk voor de kinderen en handig.  Ze zitten in de buitenlucht en vinden het heerlijk!  Tegenwoordig heb je bakfietsen in alle vormen en maten.  Ik denk dat Nederland op dat vlak wel een stukje voor is op ons land en dan maar te zwijgen over de Scandinavische landen.  Daar is het zo'n hype!  Ik heb er eentje van Scandinavisch design.  Deze bakfiets is ook op alles voorzien.  Je hebt al een bakfiets vanaf 700,- maar dan heb je een soort van zelfbouwpakket en dat is niet aan te raden want na een tijdje vallen deze gewoon uit elkaar.  Kwaliteit betaal je natuurlijk, maar het is het meer dan waard! Vanaf 1300,- heb je al een goede fiets.  Mijn exemplaar komt op 2500,-  Maar deze is dan wel full option.  Deze bakfiets kan tot 100kg dragen en mag buiten blijven staan, zelfs in de regen.  Er staan versnellingen op als het trappen te zwaar moest worden.  En ik ben nu niet de meest sportieve persoon die er is en toch gaat dit mij goed af.  Maar zoals ik al zei, er bestaan zoveel verschillende soorten!  Er is voor mij maar 1 adres: www.bakfietsinfo.be in Schoten!  Hier heb je eindeloos keus aan bakfietsen en deze kunnen snel geleverd worden.  Wil je voor de zomer een coole bakfiets om gezellig rond te fietsen ?  Dan kan je beter nu al een kijkje gaan nemen. Ik geniet er bijna als het weer het toelaat elke dag van.  Dan maar te zwijgen als mijn kleine man binnenkort naar school gaat gaan.  Zo ben ik toch nog een beetje sportief en trendy tegelijk :-) bakfiets2

bakfiets3 bakfiets9

 

bakfiets10

bakfiets11

_FDJ0800

bakfiets7 bakfiets8

bakfiets2 _FDJ0800

 

Je kan deze fietsen zelfs huren.  More info:  www.bakfietsinfo.be Theofiel Van Cauwenberghlei 101 Te Schoten 0486.52.54.47

Love Mum Griet

 

H&M Conscious Exclusive 2015

Kindermode: Pop-up shop Chat Mechant & Ine De Haes

0