mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


H&M Conscious Exclusive 2015

Gisteren was het dan zover.  De  H&M Conscious Exclusive 2015 collectie werd voorgesteld in de zoon van Antwerpen.  Prachtige locatie, prachtige show!  Ik kon er jammer genoeg niet persoonlijk bij zijn, maar de beelden die verschenen van collega bloggers spraken boekdelen.  De collectie bestaat uit prachtige, duurzame high fashion stuks.  Een collectie van partyjurken, T-shirts, jumpsuits, blazers enz. De collectie hangt vanaf vandaag in de rekken bij H&M.  Dit zijn mijn favoriete stuks die ik zeker in huis ga halen. cq5dam.web.318.371 cq5dam.web.318.371

Rok: 149,-  T-Shirt: 14,99,-                         Kleed: 49,99,-

 

cq5dam.web.318.371 cq5dam.web.318.371

 

Blazer: 99,-                                                            Kleed: 199,-

Love Mum Griet

Interview: Blogster - schrijfster en mama Stephanie Duval

De Bakfiets! Hip en trendy!

0