mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celeb mums & kids

Fashion Mum Victoria Beckham was gisteren jarig.  Ze vierde met haar familie haar 41ste verjaardag en kreeg het allermooiste cadeau wat een mama zich kan wensen.  Deze award heeft waarschijnlijk meer waarde dan al haar Hermes tassen bij elkaar ;-) Ze poste haar pas gekregen award met veel trots op #instagram.   Happy Bday to the best Fashion mum of the world from Mum of the world! image

Love Mum Griet

Stylepage: Happy Sunday

Interview: Blogster - schrijfster en mama Stephanie Duval

0