mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Stylepage: Happy Sunday

Ik ben persoonlijk helemaal wild van de bohemian style.  Het heeft iets stoers en romantisch tegelijk.  Het is één van de grootste trends deze zomer.  Laat die stoere romanticus maar naar boven komen.  Er is voldoende inspiratie te vinden over deze leuke look.  Het is niet omdat je mama bent je niet meer fashionable door het leven kan gaan.  Overdrijf alleen niet.  Alleen als je naar een festival gaat kan je er nog eens helemaal over gaan.  ;-) Deze look is perfect als je een dagje vrij hebt. 20150418-5

1. Vest: Topshop 52,-  2. Kleedje: Madewell 187,50,-  3. Sandalen: Zara 59,95,-  4. Bril: Marc by Marc Jacobs 150,-  5. Tas: Zara 39,95,-

Love Mum Griet

Gezondheid: Help, mijn kind lust geen groenten!

Celeb mums & kids

0