mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


DIY: Zelfgemaakte gezonde "fruitijsjes"

waterijsjes5waterijsje6 Bij dit zonnige weer smaakt een ijsje altijd.  Terwijl mijn kleine man zijn dutje doet heb ik snel 1 appel, 2  mandarijntjes en een paar aardbeitjes in de sapjes blender geperst.  Het sap van dit fruit gebruik ik dan om "fruitijsjes" te maken.  Ik heb bij Ikea een paar houdertjes gekocht en giet het sap van het fruit in de vormpjes.  Ik gooi er nog een paar blauwe besjes in en stop alles in de frigo zodat mijn kinderen straks een gezond ijsje kunnen eten.  Het heeft mij welgeteld 15min in beslag genomen.  Je kan verschillende smaken samenstellen.  Appel, appelsien, watermeloen, aardbeien, munt, besjes, citroen, ananas, honingmeloen, druiven enz. Al dit fruit smaakt heerlijk en zit vol vitaminen. Je kan ook yoghurt ijsjes maken met bv. magere soja yoghurt.  Deze kan je dan weer mixen met banaan en honingmeloen met een beetje gember.  Dit is een echte vitamine bom.  Je kan eigelijk zelf experimenteren met wat je kinderen het liefst eten.  In ieder geval zijn deze ijsje niet schadelijk en véél gezonder dan ander ijs. Geen bewaarmiddelen, suikers, kleurstof enz.  Je kan ze zelfs eens een extraatje gunnen en ze een 2de ijsje geven.  Ook voor de kleine baby'tjes is dit bij warm weer lekker en verfrissend.

 

waterijsjes4

waterijsje11 waterijsje7

waterijsje10

waterijsje9

Love Mum Griet

 

 

 

 

Fashion: My Wishlist

Gezondheid: Help, mijn kind lust geen groenten!

0