mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: My Wishlist

My Wishlist:  Er is zoveel dat ik wil hebben maar er moeten altijd keuzes worden gemaakt.  Anders blijf ik maar kopen en als mama liggen nu eenmaal de prioriteiten ergens anders dan bij jezelf ;-)  Een leuke combinatie is rood - zwart en wit.  Het is stijlvol en rood is de kleur van zelfvertrouwen.  Vrouwen die rood dragen stralen lef uit en power.  Een vrouw dat een rood kleedje draagt heeft geen complexen en zit vol zelfvertrouwen, of dat wil ze toch uitstralen. ;-) Stel altijd een wishlist samen.  Zo kan je naar iets streven en blijf je gefocust.  Verdwijnt deze na een tijdje, dan is het maar goed dat je het niet in huis hebt gehaald. 20150419-5

 

1. Bril: Elizabeth and James 140,-  2. Trui: See by Chloé 275,-  3. Lipgloss: Houglam 26,-  4. Tas: Diane Von Furstenberg 170,-  5. Jeans: Acne Studio's 190,-  6. Schoenen: Gianvito Rossi 480,-

Love mum Griet

Newsflash - Maasmechelen Outlet Mama Vs Dochter

DIY: Zelfgemaakte gezonde "fruitijsjes"

0