mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Newsflash: HM online shoppen in België

H&M online shoppen is een feit!!! En ja hoor het is zover!  We kunnen eindelijk online shoppen @ H&M!  Sinds gisteren is de webshop online gegaan.  Je kan nu naar hartelust shoppen bij H&M vanuit je bed na een drukke werkdag of tijdens de lunch op het werk :-).  Gedaan met lastige kinderen mee te sleuren om te shoppen die na 10min de winkel afbreken.  Laat ze lekker buiten spelen, terwijl jij op je tablet of pc hun nieuwe summer look bij elkaar shopt.  Enkele dagen later zit deze gewoon in je brievenbus.   H&M heeft oa. ook een interieur afdeling op de webshop.  Je kan hier leuke spulletjes terug vinden voor de kinderkamer.   Ik kon het alvast niet laten enkele van mijn favoriete stuks te bestellen.  Deze outfit zit over enkele dagen in mijn brievenbus. h&m cq5dam.web.318.371   Love Mum Griet

News: Eastpak and Jean Paul Gaultier

Newsflash - Maasmechelen Outlet Mama Vs Dochter

0