mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Newsflash - Maasmechelen Outlet Mama Vs Dochter

Elke woensdag in april en mei 2015 worden mama’s en hun dochter(s) in Maasmechelen Village bijzonder in de watten gelegd. Verdient jouw moeder/je dochter ook dat extra tikkeltje aandacht? Ga dan samen eens gezellig shoppen in het Limburgse Chic Outlet Shopping dorp en proef van quality time de luxe! De band tussen een mama en haar dochter is uniek. En tonen dat je van elkaar houdt, hoeft niet met grote gebaren gepaard te gaan. Trek er gewoon samen op uit. Met z’n tweeën shoppen, gezellig iets eten, bijkletsen op een terrasje… En ondertussen genieten van de mooiste fashion-items die je in Maasmechelen Village aan outletprijzen vindt! Wat is er leuker dan elkaar stijlvol te adviseren en je elk nog een beetje mooier te voelen? Mama’s en dochters die zich in april of mei op woensdagmiddag in het toeristisch centrum van Maasmechelen Village registreren, krijgen onmiddellijk een VIP-behandeling:

Een welkomstdrankje Een gezellig High Tea moment in de VIP Lounge, tussen 14u00 en 17u00 De kans om een een geschenkkaart van € 200 te winnen: het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is een foto van jullie samen in de Village delen op Instagram met #MaasmechelenVillage

Dus zeker de moeite waard om eens tot daar te gaan met je mama of je dochter ;-) Meer info www.MaasmechelenVillage.com

maasmechelen

 

Newsflash: HM online shoppen in België

Fashion: My Wishlist

0