mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Festival looks

Een week geleden is in Amerika het startschot gegeven van de summer festivals!  Duizende mensen zakte af naar "COACHELLA"  Het festival van de festivals.  Je loopt er regelmatig een internationale bekendheid tegen het lijf en al de belangrijkste blogsters zijn er aanwezig.  Op uitnodiging van super grote brands zoals oa. H&M.  Blogsters zijn op dit moment de beste manier om aan marketing te doen en hebben een grote invloed op wat we dragen.  Mijn persoonlijke top 3 van Bloggers was dus aanwezig op dit festival. Nederlandse beauty en fashion queen met haar eigen stijl #Negin_mirsalehi - Italiaanse #Chiaraferragni en #sincerelyjules hebben het aardig naar hun zin gehad.  Zij toonde ook meteen hoe je stijlvol naar een festival gaat.  Ook sterren als mum Fergie & Beyonce hebben zich goed laten gaan.  Het is niet omdat je mama bent dat festivals niet meer aan de orde komen!  Geniet af en toe en stap uit je routine.  Het kan je wereld verruimen. Fashion hoeft niet duur te zijn om stijlvol en origineel rond te lopen.  H&M heeft een leuke collectie uit speciaal voor festivals " Coachella"  Hier kan je zeker een leuke look in vinden. Check out de beste looks! festival7

 

festival3 festival1

Blogster #ChiaraFerragni in H&M Foto's Instagram

festival2

Bloggers Negin & Julie Sarinana hebben het duidelijk naar hun zin!  Foto's instagram #negin_mirsalehi

Kendall Jenner hangs with Fergie and Hailey Baldwin at Coachella

Mum Fergie vd Black eyed peas zag er top uit!  Haar boots wil ik toch echt wel hebben!

festival4 festival6

 

Fergie & Beyonce ... stoere boots zijn een #musthave

Love Mum Griet

 

Moederdag gift tips

News: Eastpak and Jean Paul Gaultier

0