mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Moederdag gift tips

Zondag 10 mei is het moederdag in België.  Vieren jullie moederdag?  Echt vieren doe ik het persoonlijk niet maar ik krijg op die dag wel graag een bloemetje.  Bloemen maken mij echt happy.  Vooral een bos Pioenen!  Maar wat koop je je vrouw of mama?  Ik heb een paar leuke gift tips die je misschien kunnen helpen.  Bloemen zijn niet origineel maar wel mooi.  Het gaat er toch om dat je je partner of je mama even in de bloementjes zet voor het feit dat ze je mama is of de vrouw van je leven die die prachtige kinderen dag in dag uit helpt groot te worden.  Van mijn man krijg ik persoonlijk graag een mooi setje lingerie.  Oké het is misschien iets meer voor Valentijn maar lingerie geeft mij toch steeds het gevoel dat mijn man mij meer aanziet als zijn partner dan alleen maar mama van de kinderen.  Wat ook leuk is zijn de geurkaarsen die ik speciaal heb laten ontwerpen in samenwerking met Noé Candles voor alleenstaande moeders te steunen.  Je geeft een origineel cadeau aan je partner en je steunt er alleenstaande mama's mee.  Toch een mooie win win situatie?! www.noecandles.com Via de link in mijn rechter zijbalk op mijn blog kan je deze meteen bestellen.  Verzorgingsproducten doe het ook altijd zeer goed.  Mama zijn is soms zwaarder dan je denkt en dat kan soms doorwegen.  Een goede verzorging is daarom belangrijk en alleen het beste is goed genoeg voor ons mama's.  Ikari heeft een prachtig gamma van producten.  Qua prijs kwaliteit een top product. Bestellen doe je via website van Ikari.  Juwelen moeten niet altijd duur te zijn om van onbetaalbare waarde te zijn.  Les Soeurs hebben een leuke oorbel ontworpen met het prachtige woord "mama".  Het kost maar 10,- en is weet dat er veel mama's gaan smelten als ze dit van hun kleine oogappel krijgen.  Je kan deze gewoon online bestellen.  Hier zijn ze nog eens op een rij.  

20150420-5

 

Love Mum Griet

 

Beauty: smeren smeren en nog eens smeren

Fashion: Festival looks

0