mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Beauty: smeren smeren en nog eens smeren

beauty1 Smeren is zo belangrijk voor je huid.  Eens voorbij de 25 is het aangeraden om dagelijks 2x per dag een goede dagcrème en nachtcrème te gebruiken.  2x per week je gezicht te scrubben en af een toe een masker te leggen.  Elke week neem ik een paar uurtjes de badkamer voor mij alleen.  Ik zet dan een heerlijk jazz muziekje op en begin met het verwennen.  Eerst reinig ik mijn huid goed.  Nadien scrub ik al de dode huidcellen eraf en leg ik een masker.  Na het masker smeer ik nog een goede nachtcrème en handcrème.  Mijn huid straalt gewoon de dag nadien en ziet eruit als nieuw.  Dit zijn mijn persoonlijke producten die ik gebruik voor een dagdagelijkse mini spa ;-)

20150423-5

Love mum Griet

WANTED!!!

Moederdag gift tips

0