mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


WANTED!!!

Ik ben steeds opzoek naar leuke binnenkijk kinderkamers!  Heb jij een kinderkamer met een verhaal?  Dan wil ik er graag alles over weten.  Mail gerust naar griet@mumoftheworld.com en dan neem ik snel contact met je op. I'm always looking for kids rooms with a story.  Do you have a nice baby-toddler or teen room?  please email me griet@mumoftheworld.com

IMG_6255

 

Love mum Griet

Gezondheid: Verwend

Beauty: smeren smeren en nog eens smeren

0