mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Relax on wednesday

Op woensdag gaan we een beetje relax door het leven.  Kinderen naar school brengen en al weer enkele uren later weer ophalen.  Dan snel lunch maken en voor taxi spelen. Van dixie lessen naar toneelschool enz.   Dit doe ik natuurlijk graag helemaal in comfort fashion .  Ripped jeans zijn een must have voor deze zomer.  Gecombineerd met een tanktop en een gezellige bernadette cardigan.  De bernadette cardigan is weer helemaal terug!  Lekker gezellig en warm bij een fris briesje of koude avonden.  Ook espadrilles, je kan er niet naast zien.  Van Chanel tot Gucci, overal kom je ze wel tegen.  Niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen als kids.  Ik ben gek op die van UGG.  De leopard print maakt alles een stuk speelser.  Leopard is zo'n print die elk seizoen wel ergens weer terug komt.  Het juist combineren is een must.  Pas wel op ... overdaad schaadt.  Mode hoeft niet altijd duur te zijn.  Als mama heb je nu eenmaal andere prioriteiten.  Maar dit wil natuurlijk niet zeggen dat je hierdoor niet meer stijlvol door het leven kan gaan. styling4 Tanktop: Bobo Tremelo 45,-  Jeans: Bobo Tremelo 90,-  Cardigan Bobo Tremelo 72,-  Espadrilles: UGG 110,-  Sunnies: Tom Ford @Verso Antwerpen  Ketting: Philosofy 80,- styling7  styling5 styling1 styling3   Love Mum Griet

Speelgoed tip!

Borstvoeding: Kolven

0