mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Weekendje weg: Valencia

Vorig weekend zat ik in het zonnige Valencia voor de eerste Nascar race van het seizoen.  Maar een héél week op een circuit hangen is een beetje tijdverlies, toch? Uiteindelijk stond mijn man toch op het podium met een welverdiende 3de plaats.  Ikzelf was nog nooit in Valencia geweest maar ik moet zeggen dat het best een leuk stadje is.  Het is niet meteen het meest fancy stadje dat ik ken, maar wel leuk genoeg om er eens een weekendje naar toe te gaan.  Het is zelfs een leuke citytrip om met kinderen te doen. Ik zat ik een hotel op 15min per fiets van de oude stad.  Ik zat vlak bij enkele prachtige gebouwen.  Valencia is een leuke stad als je van moderne architectuur houdt.  Naast de vele historische bouwwerken vallen enkele futuristische gebouwen van de stad van de kunst en wetenschap Valencia meteen op.  Jaarlijks reizen miljoenen mensen af naar Valencia om deze prachtige gebouwen te bewonderen.  Je kan deze gebouwen gratis van de buitenkant bewonderen en uren rondwandelen en fietsen in het prachtige park vol leuke dingen voor jong en oud.  Jardin del Turia is een park dat je zeker moet hebben gezien.  Het park is liefst 11KM lang en is gevestigd in een vroegere rivierbedding.  Dit zorgt voor een heel speciale ervaring.  In Het Turia park heb je een sinaasappelgaard, prachtige speeltuinen voor kinderen, fonteinen,  ... Ik heb er uren in gefietst en af en toe ging ik eruit om de oude stad te bezoeken en een terrasje te doen ;-) Wat je zeker moet bezoeken is de versmarkt!  Helemaal geweldig.  Je kan er ook lekker proeven en iets kleins eten.   Ik huurde een fiets aan het hotel voor 2,- per dag.  Je kan in Valencia bijna overal fietsen huren, voor jong en oud.  De fietspaden zijn super veilig, daar kan ons land eens een voorbeeld aan nemen ;-) Je hebt er strand en zee met leuke resto's en vele bars.  Je kan er ook lekker eten en zelfs shoppen.  Je kan vanuit BXL vliegen als er weer eens geen stakingen of andere verpestende acties zijn ;-)  Ik vlieg tegenwoordig vanuit Düsseldorf.  Voorlopig nog nooit geen staking gehad of geannuleerde vluchten.  Maakt het ook meteen prettiger en de omweg is het mij wel waard omdat ik er zonder problemen geraak :-)  

 

IMG_2483

PlazaDeLaVirgen1-1024x473

valencia el-mercado-central-valencia-activiteit-vale(w-400)(h-300)(p-activity,5889)(s-0)(c-0)

 

image image

 

image

Waar ik lekker heb gegeten: 

Cevira - Alkazar Marisqueria - Balandret (aan het strand)

image

 

Love Mum Griet

 

Fashion: Jeansvestje is de blazer van de zomer

Speelgoed tip!

0