mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Jeansvestje is de blazer van de zomer

één van deze zomers musthaves is dan toch wel een jeansvestje.  Zowel voor mama als dochter.  Het jeansvestje vervangt zonder schroom de klassieke blazer.  Het maakt niet uit in welke washing, zolang je het maar leuk combineert. Je kan deze bv. perfect combineren op een LBD of bij kinderen op een kleedje of jeans op jeans look.  Zelf voor mama's in spe is dit een leuke must have. One of this summers must-haves is certainly a jeans jacket. It's a mum and daughter fashion must have . The jeans jackets replaces without hesitation the classic blazer. It does not matter in which washing , as long you give it a stylish look.  You can perfectly match it on a LBD.  Even for mums -to-be is this a summer maternity must have.

jeans-5

 

foto's: Pinterest

20150429-5

Girls: 1. Lee: 65,-  2. Levis: 68,57,-  3. Outfittersnation: 34,95,- 4. Zara: 25,95 Mums: 5. Topshop: 52,- 6. Madewell: 163,85,-  7. Zara: 39,95,-   8. Liu Jo: 157,-

Love Mum Griet

 

Kate Middleton is mama geworden van een dochter!

Weekendje weg: Valencia

0