mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Kate Middleton is mama geworden van een dochter!

Kate Middleton is gisteren bevallen van een dochter. Zowel de moeder als de baby maken het goed, zo meldde het Britse Koningshuis via Twitter. Nog geen tien uur na de bevalling verliet Kate en haar dochter het ziekenhuis.  Ze werden opgehaald door haar man prins William en broertje George.  Maar eerst lieten ze hun pasgeboren dochter aan de wereld zien op de stoep van het ziekenhuis.  Er is nog geen naam bekend gemaakt voor het kleine prinsesje maar de naam Alice hoor je bij de Britten vaak vallen. Het kleine meisje woog een flinke 3,750 kg bij de geboorte.  Mama Kate zag er stralend uit alsof er niet was gebeurt.  Mum Of The World wenst de ouders veel succes en plezier met hun kleine prinses. image

Love mum Griet

Event @ NEW PARIS LONDRES KNOKKE

Fashion: Jeansvestje is de blazer van de zomer

0