mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Event @ NEW PARIS LONDRES KNOKKE

New Paris Londres Knokke & Sam Edelamn MDAmeT04NSZ5TWF4PTEwMDA= Reeds meer dan 110 jaar is NEW PARIS LONDRES als verdeler van schoenen en lederwaren een belangrijke speler op zowel de Belgische als de Nederlandse mode markt.  New Paris Londres bieden meer dan 100 topmerken aan die uitblinken op vlak van kwaliteit en design. Met zo'n uitgebreide keuze is er naar ieders smaak en in iedere prijsklasse een mooie collectie damesschoenen, herenschoenen, handtassen en andere accessoires voorradig.  Enkele weken geleden werd de nieuwe collectie van mode koning (op vlak van schoenen) "Sam Edelman" voorgesteld. Dit ging natuurlijk gepaard met tal van BV's, bloggers, muziek en een drankje. Sam Edelman heeft in zijn summer collectie 3 belangrijke thema's zitten.  Safari spirit - Island fantasy en desert days.  Sam Edelman staat bekend voor zijn goede fit en aangenomen zool.  Ik was meteen verkocht aan de safari leopard pump.  Ik heb een zwak voor frengels en leopard.  Dus deze high heel sandaal was meteen mijn fave ;-) Deze prachtige collectie kan je kopen @NewParisLondres net zoals vele andere merken die je hier kan terug vinden.

SAM1

 

sam edelman8

sam edelman7

 

 

Sam Edelman: 275,- @NewParisLondres Knokke

IMG_7585-1024x683

sam edelman4

 

edelman-64

sam edelman6

edelman-87

Love Mum Griet

 

 

Maandag soepdag: Aspergesoep

Kate Middleton is mama geworden van een dochter!

0