mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Blogster & kinderkamerstyliste Linda Dekkers van "Live Loud girl"

Blog: Live Loud Girl -  Naam: Linda Dekkers - Passies: Alles wat te maken heeft met interieur & marketing! - Mama van: Jack (4) en Sam (3) - Leeftijd: 35

2014-12-25 10.30.35 2_resized_1

Linda komt oorspronkelijk uit Nederland en woont sinds enkele jaren in het warme Dubai.  Maar eerst heeft ze nog een kleine pitstop gemaakt  in New York, de stad die nooit slaapt.  Die stad heeft haar wel de inspiratie gegeven om haar droom na te jagen!  Zo is Linda begonnen met interior styling.  De kinderen vinden Dubai te gek.  Ze vallen lekker op in Dubai met het hoog blonde haar, dat laat duidelijk zien dat ze Nederlandse genen hebben. ;-)  "Live Loud Girl"  Is Linda ongeveer 18 maanden geleden opgestart .   Linda is zowel hier als met interieur styling full time bezig.  Linda haar specialiteit is kinder- en speel kamers stylen, maar ook heeft ze al hele appartementen en buitenruimtes op haar palmares. Ook de styling van events neemt ze graag op zich.  Linda is dus voor mij een Mum Of The World.  Met een oneindige passie voor haar kinderen dat ze moeiteloos doortrekt in haar andere passie ... Interieur styling voor kids.

IMG_20140821_092505

Hoewel de temperaturen buiten anders doen vermoeden, is het ook lente in Dubai. En dat betekent voor Linda tijd voor een kleine lente schoonmaak/ update. De Playroom van de jongens is recentelijk onder handen genomen waarbij ze voor een iets andere look is gegaan, meer natural en rustiger met hout en veel wit.

IMG_20150209_122018

Wat is bij jullie thuis de belangrijkste kamer?

De playroom is voor ons een hele belangrijke ruimte. Hier lopen de jongens direct naartoe als ze thuis komen uit school en waar ze elke keer weer wat anders tevoorschijn halen. Dus nee, de kamer ziet er niet altijd zo uit. Maar door het gebruik van veel storage blijft het altijd redelijk orderlijk.

2015-04-28 03.41.54 1_resized

 

Wat is jouw favoriete interieur item voor in een playroom?

Ik ben gek op storage. De Lego dozen gaan al heel lang mee. Sinds de komst van de H&M home zijn er ook wat manden bij gekomen en de storage bags gebruik ik voor het grotere speelgoed, zoals de treinen. Yep, echte jongens hier!

2015-03-19 11.31.30 1_resized

Met welke elementen werk je het liefst om een playroom te pimpen?

Belangrijke elementen in de playroom zijn de stickers op de muur. Ik hou van muur stickers en af en toe een verfje. Het is zo makkelijk om een kamer een eigen karakter te geven hiermee en ook weer makkelijk te veranderen. Ik gebruik beide vaak in mijn styling klussen.

Wat is jouw persoonlijke stijl?

Persoonlijk hou ik van monochrome (zwart & wit combinatie) maar schrik niet van een mooie kleur, ik houd van clean & simple maar kan als een blok vallen voor een bijzonder meubelstuk. Mijn stijl is een mix van Scandinavi├ź en Manhattan, met een vleugje Hollandse nuchterheid. Ik combineer graag vintage met nieuw en Ikea met design om een een ruimte een karakter te geven en tegelijkertijd betaalbaar te houden.

2015-03-19 03.23.28 1_resized

Waarvan gaat jouw hart sneller slaan als je bezig bent met een styling en wat is belangrijk

Hoewel ik geïnspireerd wordt door prachtig gestylde kamers, heb ik zelf altijd de behoefte om het een en ander op te schudden. Dat is mijn 'LOUD' kant want een huis moet wel leefbaar en eigen zijn.

Playroom voor:

IMG_20140627_151240

Playroom Na

2015-03-19 03.21.24 1_resized

 

Volg Linda op Instagram: LIVELOUDGIRL  en op www.liveloudgirl.blogspot.com  

Love Mum Griet

 

Er op uit met kinderen: Kasteel van Horst

Fashion: Zo mama zo dochter ... Gray Label exclusieve!

0