mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Zo mama zo dochter ... Gray Label exclusieve!

Gray Label introduceert exclusieve Mother/Daughter DressOrganic apparel for the little minimalists... and their mommies

Dit is zo enig.  Echt mijn stijl.  Ik ben gek op de simpele dingen in het leven die toch speciaal zijn.  En dit is er weer zo eentje!  Alleen jammer dat mijn dochter al wat ouder is ;-) Speciaal voor Moederdag introduceert Gray Label een exclusief moeder-dochter item: een comfortabele snuggle jurk voor zowel kleine meisjes als hun moeders. Gray Label oprichtster Emily Gray kreeg zó vaak de vraag of ze haar kinderkleding ook in volwassen maten kon maken, dat ze geïnspireerd raakte om een item te ontwerpen wat door beiden gedragen kan worden.

9fb6ae65-de1c-4e12-8d7d-2491d3691fdd 83ad3e34-0aac-40bd-b222-4c33aebbe688

De snuggle jurk in de kleur grey melange is voor mama in een one size fits all. Voor de kleintjes is deze verkrijgbaar van 2 tot 8 jaar. Als set voor €129,- maar ook te verkrijgen als losse stuks: de Mama Dress kost €95,- en de Dochter Dress €49,-.

9405f860-9c46-4548-81db-91acbd4fbc39

Love Mum Griet

Blogster & kinderkamerstyliste Linda Dekkers van "Live Loud girl"

Maandag soepdag: Aspergesoep

0