mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Als je zwanger bent is het niet altijd even gemakkelijk trouw te bijven aan je eigen stijl.  Je lichaam krijgt andere vormen. Je komt op sommige plaatsen bij en op andere weer niets.  Een gemakkelijke broek om je zwangerschap stijlvol te trotseren is een broek zoals deze op de stylepage.  Je kan deze super elegant dragen of sportief.  Maar wij gaan natuurlijk voor de elegant look.  Combineer deze met een mooie pump of sandaaltje met hak of zelf een plat sandaaltje.  Je kan hier verschillende bovenstuks op dragen.  Je kan gaan voor een klassieke lange T-shirt met V-hals en een klassiek vestje om te gaan werken of gewoon een oversized top.  Deze verdoezeld een beetje de dingen die je liever verdoezeld ziet en zet zo je zwangerschaps buikje mooi in de kijker.  Ben je niet zwanger en net bevallen is dit de ideale oplossing om die nog overtollige kilootjes te verstoppen ;-)   Deze look is ook ideaal voor als je niet zwanger bent natuurlijk.  Ik probeer jullie altijd style pages te tonen voor mama's en mums to be met dagdagelijkse kleding ipv speciale zwangerschapskledij.  Zodat je weet dat je niet een heel nieuwe garderobe moet aanschaffen om je zwangerschap stijlvol te trotseren.  Je kan ook op een "budget vriendelijke"  manier er stijlvol uitzien!  Ik ben een persoonlijke mix & match fan.  Ik combineer altijd dure stuken met minder dure basics.  De kleding die je tijdens je zwangerschap hebt gekocht kan je meestal een tijdje nadien nog door dragen.  Volgens mij is dit een veel beter oplossing dan een hele garderobe te vullen met speciale zwangerschapskledij.  Investeer slim tijdens je zwangerschap!  Werk je look af met een grote halsketting.  Meer is er niet nodig.  Voor de meisjes heb ik vandaag een even stoere look samengesteld en ook "budget vriendelijk".  Heel deze look voor mama & dochter heb je al voor 151,- 20150505-5

1. Top: Zara 14,95,-  2. Ketting: New Look 16,24,-  3. Broek: H&M 29,99,-  4. Schoenen: New Look 38,-  5. Jeans vest: H&M 19,99,-  6. Tanktop: Zara 4,95,-  7. Espadrilles: H&M 9,99,-  8. Broek: Zara 16,95,-

Love Mum Griet

 

Newsflash! Kruidvat heeft de zachtste luier!

Er op uit met kinderen: Kasteel van Horst

0