mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Newsflash! Kruidvat heeft de zachtste luier!

Newsflash! Kruidvat heeft de zachtste luier!

Jonge en aanstaande ouders vinden de Kruidvat luier de zachtste. Het onafhankelijk onderzoeksbureau Insitas voerde in januari 2015 een onderzoek uit waarbij 100 moeders de zachtheid van de Kruidvat NewBorn luier vergeleken met een luier van een groot bekend luiermerk. Hieruit bleek dat 89 procent de Kruidvat luier zachter vindt.

Schermafbeelding2015-04-07om12.38.11.124043 Deze uitslag werd bekrachtigd door een test op de Negenmaandenbeurs (februari 2015) in Nederland. Op de beurs, die gericht is naar jonge en aanstaande ouders, werd een test uitgevoerd waarbij de vernieuwde Kruidvat NewBorn luier vergeleken werd met de luier van een groot bekend merk. 2.188 bezoekers mochten blind voelen welke luier het zachtst was (de binnenkant werd gevoeld). 86,3 procent was overtuigd en gaf aan de Kruidvat luier het zachtste te vinden!

Schermafbeelding2015-04-07om12.38.33.124137

Perfecte pasvorm en handig plasalarm De zachte NewBorn luier zorgt voor extra comfort en beschermt het tere babyhuidje. Zachtheid is weliswaar één van de belangrijkste aspecten van een luier, maar de Kruidvat luier scoort ook zeer goed op andere relevante criteria zoals absorptie en pasvorm.

De luier heeft een uniek rugelastiek, waardoor die mooi aansluit en een perfecte pasvorm garandeert. Daarnaast biedt het rugelastiek extra bescherming bij dunne ontlasting. De klittenbandjes kunnen over elkaar heen geplakt worden om zo het babylijfje nog beter te omsluiten. Het handige plasalarm helpt ouders om in de gaten te houden of het kindje goed plast, zonder dat je de luier hoeft open te maken. De gele strip op de buitenzijde van de luier verkleurt namelijk zodra je baby geplast heeft.

Schermafbeelding2015-04-07om12.38.20.124258

 

Goed om weten!

Love mum Griet

Last Minute moederdag gift tip

Stylepage: Relax on Wednesday

0