mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Last Minute moederdag gift tip

10 mei is het zover!  Moederdag!  Je mama extra verwennen is altijd leuk.  Zoals jullie weten ben ik gek op gezonde voeding en originele dingen.  Als je je mama nu echt eens origineel en lekker wil verrassen dan kan je dit misschien wel doen?!  Maar dan moet je wel snel zijn.  Dit is zo mijn lievelings dessert!! Toen ik zwanger was at ik wekelijks wel een heel taart en viel zelfs sterrenchef Roger Van Damme lastig met de vraag voor een heerlijk gezond recept!  En hier is de oplossing dan!   Verras je mama met een gepersonaliseerde cheesecake van All Good!  Je kan deze nog bestellen tot ten laatste 12u mét levering aan huis. De Cheescake is een raw vegan cheesecake zonder suiker, gluten, of lactose. Ik heb ze afgelopen week geproefd en terwijl ik er nu over type komt het water al weer  in mijn mond.  Je kan kiezen tussen een frisse citroen maanzaad of een bessen brownie cheescake.  De citroen - maanzaak bestaat uit een krokante amandel - vanille korst bedekt met frisse citroenvulling en afgewerkt met maanzaadjes.  De Bessen brownie heeft een knapperige browniekorts bedekt met een romige bessenvulling en afgewerkt met rauwe cacao nibs.  Ze zijn verkrijgbaar voor 8 (42,-) of 12 (52,-) personen.  Personaliseren is geen probleem!  Leuke tekst of naam, laat het duidelijk weten.

Je kan deze nog snel bestelen met een mailtje naar info@julieslifestyle.com  Dit wel voor 12u vandaag 8/5!  Vergeet niet je naam - telefoon - adres en hoeveel pers. en eventueel tekstje dat erop moet ;-) (leveringskost 8,-)

Zo de moeite waard om je mama eens origineel te verrassen! Ik zou er héél blij mee zijn!  En hoop zo hard dat mijn man dit nu leest of mijn kinderen ;-) Zien ze er niet heerlijk uit!

Berry Brownie Cheesecake

Lemon Poppyseed Cheesecake & Berry Brownie Cheesecake

Love Mum Griet

 

 

 

 

Newsflash: TRENDY MAXI EN MINI ME BACKPACK!

Newsflash! Kruidvat heeft de zachtste luier!

0