mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Newsflash: TRENDY MAXI EN MINI ME BACKPACK!

Comptoir des Cotonniers viert alle moeders, maar ook hun kleintjes! Comptoir des Cotonniers kon niet weerstaan aan het Kånken model van Fjällräven, het Zweedse merk met een rode vos als logo. Authentiek canvas, praktisch formaat en op een duurzame manier vervaardigd.  Speciaal voor de urban globetrotter hipster mums is dit steenvast een super coole musthave.  Vele blogsters en andere fashion mums zijn weg van deze super handige stoere rugzak.  Deze is dus verkrijgbaar in een Maxi en mini versie.  Hoe leuk is dit, samen met je kleintje hipster zijn ;-)  Een leuke rugzak voor eindeloze momenten samen.

En weet je wat nog leuker is!  Ik mag hier binnenkort een leuk setje weggeven!  Ik laat jullie snel weten wat jullie moeten doen om deze 2 coole rugzakken in de wacht te slepen.  Hier alvast een voorsmaakje ...  Prijs Maxi: 69,- Mini: 64,-

Corinna Brix Miyuki Koizumi

playlikeagirletsafille

KANKEN MINI

Check voor regelmatig MUM OF THE WORLD FACEBOOK PAGE en INSTAGRAM!  Vergeet deze 2 pages ook niet te liken!! Veel succes!!

Tot snel en wie weet is dit leuke duo snel van jullie!

Love Mum Griet

 

 

 

 

 

 

Verzorging voor baby's - kinderen en mama's

Last Minute moederdag gift tip

0