mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Verzorging voor baby's - kinderen en mama's

Jullie kennen WELEDA waarschijnlijk al wel.  Weleda produceert 100% natuurlijke verzorgingsproducten voor oa. baby's.  Van gezonde tandpasta voor kinderen tot verzorging van de babybilletjes. 1 van hun best verkochte producten is de CALENDULA BILLENBALSEM.  Al 30 jaar is dit een vaste waarde in hun gamma van baby verzorging.  De formule werd in de loop der jaren hier en daar wat aangepast maar is nog steeds de unieke combinatie van Calendula-extract, zinkoxide en zoete amandelen die rode billetjes helpt herstellen.  Zuivere bijenwas en wolwas vormen een dunne en natuurlijke laag dat de huid tegen vocht beschermt.  Al deze producten van dit gamma ondersteunen een gezonde en evenwichtige groei en ontwikkeling vanaf de eerste dag.  De extracten sluiten de huid niet af, maar laat ze vrij ademen.  Ik ben opgegroeid met WELEDA en nu groeien ook mijn kinderen er mee op.  CALENDULA gamma bestaat 30 jaar en daarom om dit te vieren zet WELEDA heel dit klassieke gamma in de bloementjes!  Het ruikt lekker fris en is zacht voor de huid. Ook voor de mama's in spe is er een gezonde voedende olie.  Deze kan perfect gebruikt worden tijdens de zwangerschap om striemen te voorkomen.  Ik smeerde dagelijks en nu nog. Een goede lichaamsverzorging voor groot en klein is belangrijk.  Alles wat je smeert komt ook in je bloed terecht en daarom is het belangrijk dat je dit zo natuurlijk mogelijk doet.  Zeker voor de kleinste. Weldea1

 

weleda3

weleda4

 

Love Mum Griet

Webshop COWBOY BILLY in the house!

Newsflash: TRENDY MAXI EN MINI ME BACKPACK!

0