mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


FIJNE MOEDERDAG!

Fijne moederdag  - Happy Mother's Day

moederdag

Ik wil elke mama of plus mama een heel fijne moederdag wensen.  Ook aan al de mama's die een sterretje aan de hemel zijn.  Maar ook mijn mama en mijn mamoe! Ik wil ze toch even bedanken voor alles wat ze al hebben gedaan!  Toen ik Thibeau zo jong kreeg dat ze altijd paraat stonden en nu nog!  Dat ik blij ben dat ik die 2 oude tantes met hun karakter nog bij mij heb!  Heb mijn koppig-doorzet karakter duidelijk niet van vreemde ;-) Ook aan al mijn vriendinnen die ik al jaren ken zonder kinderen en nu plots met kinderen!  Jullie zijn één voor één vriendinnen om trots op te zijn en super goede, lieve mama's! Love you girls!

Mama zijn is voor mij persoonlijk het mooiste wat er is.  Ik heb 2 prachtige zonen met 2 uiteenlopende karakters. Thibeau is super zacht met soms eens zuiders temperament ;-) En Henri - Constant is dan weer een grote baas met een peperkoeken hartje. En dan heb ik nog een lieve plusdochter Laura.

Donderdag kreeg ik van mijn oudste zoon plots een prachtig boeket rode rozen.  Hij was na school met zijn fiets helemaal rond gefietst om mij dit prachtig boeket te gaan halen. Hij had spaarcentjes uit zijn spaarpot genomen. De rozen had hij dan in zijn boekentas verstop ... Hij was ocharme doodop toen hij thuis aankwam! Op het kaartje stond geschreven.  Omdat ik van  je hou Van Thibeau! Tja, dan krijg je natuurlijk spontaan de tranen in je ogen.

moederdag3

Mijn kleinste man Henri-Constant had in de crèche met zijn vingers een leuk beertje geverfd. Dit is zijn 2de moederdag en het blijft zo schattig. Volgende moederdag gaat hij al naar school. Oh wat vliegt de tijd!

moederdag1

Van mijn lieve man heb ik 2 taarten gekregen met een mooi verhaal.  Ik denk eerder dat hij grote honger had toen hij bij de bakker stond ;-) Maar het gebaar is natuurlijk onbetaalbaar. Die chocolade taart is al bijna op en die aardbei neem ik zodadelijk mee naar de race.  Ik denk dat hij is vergeten, na al die jaren dat ik geen aardbeien lust ;-)

moederdag2

 

Love Mum Griet

 

Pressdays FW2015

Webshop COWBOY BILLY in the house!

0