mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Webshop COWBOY BILLY in the house!

Ik heb recent een leuke webshop ontdekt.  Niet de aller grootste maar wel een super leuke met Unieke collecties van hoge kwaliteit.  Collecties met en leuk verhaal en die je niet overal tegenkomt.  Zoals Iglo & Indi - Lion of leisure - Sproet & Sprout ... Het is een webshop voor kindjes van 0 tot 4 jaar.  Zeker een bezoekje waard.  Ik heb voor mijn kleine man alvast deze leuke shirts en legging gespot. www.cowboybilly.nl 20150509-5

1. Lion of leisure: 24,95,-  2. Lion of leisure: 24,95,-  3. Iglo & Indi: 30,-  4. Sproet & Sprout: 39,95,-

 

Love Mum Griet

FIJNE MOEDERDAG!

Verzorging voor baby's - kinderen en mama's

0