mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Maandag Soepdag: Spinaziesoep

Maandag soepdag! 

Hallo iedereen.  Het is weer maandag.  We zijn weer klaar voor een stevige werkweek.  Vandaag staat er niet zoveel op het programma.  Zodadelijk krijg ik een uurtje PT @ home.  De week sportief inzetten kan nooit geen kwaad.  Vandaag zijn het de buik en bilspieren die eens onderhanden worden genomen.  Afzien Maw.   Maar eerst snel nog een portie gezonde soep maken voor mezelf en de kids als ze straks uit school komen.  Deze keer een echte popay soep!  Vol ijzer!  Zeer gezond voor je darmen te detoxen en op kracht te komen.  Meestal lusten kinderen deze soep ook erg graag.  Vooral als je er nog een paar gehaktballetjes in gooit.   Wat heb je nodig:

Ingrediënten voor 1,5 liter soep:

1,5 liter kippen- of groentebouillon

300 gram spinazie uit de vriezer

1 teentjes knoflook

1 ui

Beetje room (soja)

Fruit de ui en knoflook aan in een beetje olijfolie of Ghee.  Voeg de bouillon toe.  Van zodra deze kookt, kan je de spinazie toevoegen. Werk af met room en peper en zout.

Pureer de soep met een staafmixer.

Variatietips:  Stukjes feta voor de mama's en geroosterde pijnboompitjes.  Gehaktballetjes voor de kleintjes.  Je kan er ook nog broccoli bij doen om er helemaal een gezonde groene soep van te maken.  Broccoli is goed tegen kanker en je huid.

Still life test

Foto: Pinterest

Love Mum Griet

 

Er op uit met kinderen: Kasteel Beauvoorde - Veurne

Pressdays FW2015

0