mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Pressdays FW2015

Afgelopen weken waren drukke weken.  Veel meetings en pressdays. Ik heb amper de tijd om alles rond te krijgen door een onvoorziene ingreep, vandaar een beetje met vertraging maar ik ben terug.  Ik heb zoveel leuke bekende en nieuwe merken gezien. Mijn eerste stop was bij FC70!  Het walhalla  voor elke winkel die leuke en trendy merken zoekt voor in hun shop!    Ik laat jullie graag enkele dingen zien waar ik meteen een "band" mee had.  Call it love at first sight.  Ik ben bv helemaal terug verliefd geworden op de FW2015 collectie van PAUL & JOE.  Met zijn leuke en speelse prints die zeer herkenbaar zijn. Een collectie waar ik mijzelf helemaal in zie deze winter. pressdays4

Maar ook Kate Spade New York  met haar handtassen collectie heeft indruk nagelaten.  Deze New Yorkse heeft een heel speelse maar zeer geliefde kleurrijke collectie.  Ze heeft niet alleen een collectie van handtassen voor vrouwen maar ook kleding voor fashionmuns tot mini fashion queens van 2 tot 14 jaar. Haar pronkstukjes zijn toch wel deze über schattige tasjes.

pressdays3

pressdays2

Antwerpen is weer een super cool label rijker! #SVNTY is een trendy sneaker merk.  Maar vanaf deze winter is deze uitgebreid met een capsulecollectie read-to-wear in de atheletic chic trend.  My Cup of tea.

pressdays7

pressdays12

Wat sowieso één van mijn favoriete ontwerpster is is Elisabetta Franchi.  Italiaanse mode op zijn best! Ook zij heeft deze winter weer een super vrouwelijke en toch draagbare & sexy collectie uit.  Vanaf dag 1 was het liefde op het eerste gezicht en ook nu heeft ze weer mijn volledige aandacht.  Deze "fashionmum" heeft een dochtertje met als naam Ginevra ... Dit even terzijde ;-) Deze jumpsuit gaat toch een mooi plaatsje krijgen in mijn wintergarderobe.  En er zullen nog wel dingen volgen.

elisabettafranchi-ginevra

pressdays10

Toen ging mijn tocht verder naar The Kube .  Daar kwam ik enkele interessante boeken tegen voor kinderen.  Oa. Emma Thyssen. Wie hoor ik jullie denken?!  Emma Thyssen kan mooie papieren voorleggen. Sinds 2005 werkt ze als zelfstandige illustrator en freelancer.  Ze is ontwerper van oa. kinderboeken, reis-restaurants gidsen, kinderkleding, familieparcours en luisterboeken.  Maar dit werk van Emma sprong mij toch wel in het oog!  "Nelsons Yogaboek"  Op een super toffe e speelse manier en prachtige tekeningen leer je samen met je kind ontspannen.  Echt de moeite waard!

pressdays17

pressdays15 pressdays16

 

Ook haar boek "Schaap zoekt schoen" is een super leuk boek over een schaap dat opzoek is naar de juiste schoenen.  Emma heeft ook de nieuwe buitenspeel kindercollectie van JBC voorzien van leuke illustraties.

 

 

pressdays14

 

Waar mijn hartje sneller van ging slaan was toch wel door deze schattige babycollectie van "HOUSE OF JAMIE".  Dit jong veelbelovend Amsterdams label, staat voor soft, clean en minimalistic baby essentials & apparel met een klassieke touch. Echt iets voor mij!  Het is tijdloos en van hoge kwaliteit.  Er zit steeds een speelse touch in en past perfect bij mijn kleine man Henri-Constant.  de collectie gaat tot 4 jaar! Heb je die slabbetjes al eens goed bekeken?  Deze zijn gewoon te schattig.  Zeg nu zelf?! www.houseofjamie.com

pressdays19

pressdays21

pressdays20

Het was een leuke week! Ik kan niet wachten op de wintercollectie!  Ik kijk er zo naar uit! Maar eerst genieten van nog die mooie zomer die ons te wachten staat.

Love Mum Griet

 

 

 

 

 

 

Maandag Soepdag: Spinaziesoep

FIJNE MOEDERDAG!

0