mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Er op uit met kinderen: Kasteel Beauvoorde - Veurne

Kasteel Beauvoorde is één van de best bewaarde geheimen in de Westhoek. Het kasteel ligt in het dorpje Wulveringem, nabij Veurne. Eind 19de eeuw kocht de excentrieke edelman Arthur Merghelynck het kasteel. Hij liet het restaureren naar 17de-eeuwse normen, met een prachtig kasteelpark. Nagelnieuw in het kasteel is het uiterst prettige, boeiende en leerrijke familieparcours ‘Op ontdekking met Ridder Arthur’ dat ontwikkeld werd voor gezinnen en families met kinderen tussen 6 en 12 jaar.

150401beauvoorde31 150404beauvoorde107

Ridder Arthur, de laatste kasteelbewoner, neemt de families mee op sleeptouw doorheen het kasteel. Gewapend met een cabinetkistje raken de kinderen spelenderwijs in de ban van deze excentrieke romanticus. Er wordt getekend, geluisterd, gepraat, gezocht, gevonden, verkleed, gebouwd en… gekokkereld!

150404beauvoorde097

Na het kasteel bezoek is er de mogelijkheid voor een prettig familiespel en/of een heerlijke picknick in het kasteel park. Picknickdekens en verschillende familiespelen zijn gratis (voor tickethouders) verkrijgbaar aan de balie van het bezoekerscentrum. De museumshop biedt een ruim assortiment streekproducten (behalve brood!), ruim voldoende voor een heerlijke familiepicknick in en uiterst idyllische omgeving.

Ook hier hebben Emma Thyssen en haar man Dries Otten de koffers ontworpen in opdracht van Herita.  Met deze prachtige koffers moeten ouder en kind weer sterk samenwerken op de opdrachten tot een goed eind te brengen.  Zeker de moeite waard om het Kasteel Beauvoorde te bezoeken. http://www.kasteelbeauvoorde.be

IF

IF

IF

Love Mum Griet

Hollywood in Antwerpen: The Gift Suite

Maandag Soepdag: Spinaziesoep

0