mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Hollywood in Antwerpen: The Gift Suite

Antwerpen organiseerde gisteren voor tweede keer The Gift Suite
 in Hotel de Witte Lelie.  Voor één dag was Hollywood in Antwerpen.  Lekker ontbijten in een prachtig kader en verwend worden door tal van verschillende merken die in België binnenkort te verkrijgen zijn.  Maar wat is nu precies The Gift Suite?! GS8

Het verhaal achter The Gift Suite

Al sinds de eerste Hollywood films worden beroemdheden en merken aan elkaar verbonden. Producten waarmee zij worden gespot, hebben immers een grote aantrekkingskracht op consumenten. Dit maakt celebrity endorsement tot één van de sterkste marketingstrategieën ter wereld. Een elegante manier om sterren in contact te brengen met merken, is het inrichten van een Gift Suite. In maart 2012 haalde FOTB dit fenomeen naar Amsterdam alwaar het Nederlands bedrijf in de afgelopen drie jaar nog vijf Gift Suite events organiseerde. Ook België kon niet achter blijven en met een eerste Vlaamse editie van The Gift Suite begon FOTB in november 2014 aan een internationaal avontuur.

Over Friends of the Brands FOTB, ontstaan uit het bedrijf Goodiebag Girl, is opgericht in februari 2014. Het bedrijf wordt gerund door drie vrouwelijke ondernemers: Karlijn Visser, Evelyn van Hasselt en Dionne Schulf. Als ‘connecting agency’ brengt Friends of the Brands merken in binnen-, en buitenland via innovatieve event formats zoals The Gift Suite en Like My Brand in contact met invloedrijke doelgroepen.

Maar er is meer dan alleen maar geven aan de bekende Vlaming en bloggers. Er is namelijk dit jaar een samenwerking met Geefplein. Dit geeft deze editie van The Gift Suite een extra dimensie.  Vorig jaar was gevraagd om kindercadeautjes mee te nemen voor het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Daar was massaal gehoor aan gegeven.” Ook dit jaar kwamen de BV’s niet met lege handen. “Zij brachten allemaal een persoonlijk item mee dat op zondag 17 mei zal worden weggegeven bij een speciaal georganiseerd Geefplein in Park Spoor Noord te Antwerpen.

Antwerps hotel in Hollywoodsferen

The Gift Suite begint met een uitgebreid ontbijt gevolgd door een presentatie van gastspreker Anna Nooshin, founder van het populaire online magazine NSMBL. Wat een topwijf is dit!  Klein maar dapper, met een super leuke energie.  Anna heeft meer dan 2 miljoen volgers op haar blog!  Niet niets zou ik zeggen.   Ze heeft een boek uit dat ze binnenkort gaat voorstellen in Vlaanderen.  Ze was trouwens meteen weg van mijn tas ;-) ( klein detail ;-)

GS5

Na het ontbijt werden we met tal van  BV’s zoals Louis Talpe, Tanja Dexters, Josje Huisman, Noa, Inge Moerenhout, Anthony Kumpen naar drie suites gebracht  die volledig waren ingericht met merken en hun nieuwste producten. Zoals hier, kijk ik even met Josje Huisman wat de pot schaft voor vanavond.  ;-) Een super coole keukenrobot van KitchenAid die alles kan!  Super handig voor vrouwen als ons die weinig tijd hebben en toch gezond willen koken.

GS9

Veuve Clicquot zorgde voor een verfrissende nieuwe cocktail "Rich" om even tot rust te komen. Want van al dat praten krijg je natuurlijk een droge keel :-)

GS16

Dermalogica liet ons kennis maken met facemapping (een huidanalyse methode) en konden we bij Neuhaus vijf nieuwe seizoenspralines proeven. Hmmmmm die waren heerlijk ;-)  Dan was er ook nog The bodyshop die hun nieuwste gamma van producten voorstelde voor de vrouw met een rijpere huid en een super lekker geurende bruinen zonder zon voor gezicht en benen.  Ideaal voor mijn witte melkflessen een tintje te geven.  Er was ook een heel nieuw lijn van mojito geurende lichaamsproducten. Lekker fris die munt en limoen samen.

GS15

 

GS14

Er waren ook tal van andere leuke producten zoals het leuke beddenlinnen merk "SNURK".   Echt leuke prints voor jong en oud.  Jullie weten het misschien wel of niet dat ik personal shopping en styling doe naast mijn bloggen.  Shapewear is de basis van alles.  Elke vrouw moet dit in huis hebben.  Spanx was hier ook aanwezig.   Hun nieuwe collectie is trouwens super mooi.  Ze hebben zelfs zwangerschaps shapewear en shapewear voor de heren.

GS10

GS13 GS12

Bloomon is een kleine leuke onderneming van 2 jonge dames die sinds 6 maanden gestart zijn met een nieuw avontuur en het loopt als een trein.  Binnenkort komt het concept ook naar België!  En maar goed ook, want ik ben fan! Je kan bloemen bestellen via een abonnement op verse bloemen.  De bloemen worden samengesteld door een super leuke styliste en worden dan naar eigen wens wekelijks, tweewekelijks of maandelijks geleverd aan een vast bedrag dat je op voorhand afspreekt.  In iedergeval was er super veel te zien.  En ben ik blij dat ik zo'n leuke mensen en producten beter heb leren kennen.

GS1

GS2

Love Mum Griet

 

 

 

 

Kids Fashion News

Er op uit met kinderen: Kasteel Beauvoorde - Veurne

0