mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Interview: Celeb mum zangeres - model en presentatrice Jelle van Dael

Celeb mum Jelle van Dael is  24jaar en Happy Mum van Kellen (3j).Op haar 18e werd ze verkozen tot zangeres van Lasgo en sinds vorig jaar is ze gestart met haar solocarrière. Daarnaast werkt ze nog als presentatrice én model. Ze heeft het geluk gehad dat ze van haar hobby én passie haar job heeft kunnen maken. Op die manier fladdert deze vrolijke vlinder kleurijk en vrolijk door het leven. Al haar vrije tijd gaat uiteraard naar haar prachtige zoontje Kellen, haar vriendinnen, muziek en af en toe zet ze ook nog eens graag de bloementjes buiten.  Welke mama doet dat niet graag! ;-) Tijd om deze vrolijke jonge mama eens een paar persoonlijke "mama vraagjes" te stellen.

Jelle Van Dael DB-48849

 1. Heeft mama zijn je veranderd en in welk opzicht? Het heeft me vooral véél rustiger gemaakt. Vroeger kon ik me wel al eens druk maken om kleine/oppervlakkige dingen. De showbizz is een vrij harde wereld en je moet een olifantenhuid hebben. Je kan er niet omheen, je bent een ‘publiek’ figuur dus naast positieve commentaren hoort het er nu eenmaal bij om hier en daar iets negatief te lezen van jezelf. Vroeger kon zoiets heel mijn dag omzeep helpen. Gelukkig heeft het moederschap me dan ook geleerd dat zo’n ‘oppervlakkige’ commentaren helemaal nergens op slaan. Als je een kind hebt zijn zo’n dingen totaal niet meer belangrijk. Één glimlach of knuffel van Kellen kan me instant terug opvrolijken. Héérlijk toch!
 2. Waarom is mama zijn in jouw ogen prachtig ? Ik vind het geweldig! Het moederschap is een enorme verrijking op elk gebied. Het maakt je als mens zelfstandiger, dat heeft het bij mij toch gedaan. Het gevoel onmisbaar te zijn maakt je mentaal ook sterker. Mijn mama is bv. voor mij nog steeds de persoon die het dichtste bij me staat. Een moeder is een houvast,steun,toeverlaat en voorbeeld. Het houdt me alert en motiveert me om het goed te doen in het leven want er is tenslotte iemand die je elke dag opnieuw nodig heeft. Ik zie Kellen niet alleen als mijn zoontje, maar hij is ook mijn beste vriendje. Grappig hoeveel ik van mezelf herken in Kellen. Als ik hem dan al eens moet corrigeren of streng uit de hoek moet komen dan heb ik soms moeite om serieus te blijven. Zijn reactie en trucs om mij rond zijn vinger de winden zijn té hilarisch. Ik zou namenlijk in de meeste gevallen net hetzelfde reageren.Schermafbeelding 2015-04-13 om 20.55.28
 3. Hoe combineer jij werk en baby? Ouders - opvang - crèche en waarom die keuze. Kellen is vanaf zijn 1jarige leeftijd naar de onthaalmoeder gegaan. Ik vond dat o.a belangrijk om zijn sociale vaardigheden te ontwikkelen. Je kan je kindje ook aan de ouders/grootouders toevertrouwen, maar ik heb er bewust voor gekozen om hem op jonge leeftijd te laten wennen aan andere kinderen. Het verschil werd enorm duidelijk toen hij voor het eerst naar de kleuterschool ging. Terwijl de meeste kinderen dag na dag huilde was Kellen sociaal genoeg om meteen zijn mannetje te staan.
 4. Welke voor of nadelen heeft jong mama zijn.                                                                           
 5. Ik heb geen last gehad van overtollige zwangerschapskilo’s , striemen etc.. gelukkig!! Mijn lichaam was op amper één maand na de bevalling terug in haar ‘normale’ staat. Waarschijnlijk zal mijn jonge leeftijd daar wel iets voor tussen zitten. Het is natuurlijk ook gewoon leuk om een jonge/hippe mama te zijn, vooral naar later toe. Tijdens de pubertijd heb ik met mijn mama over werkelijk ALLES kunnen praten. Ik hoop dat Kellen me in zijn tienerjaren ook ‘cool’ genoeg vindt om me zijn diepste geheimen toe te vertrouwen. Dat zou ik super vinden.
 1. Zou je graag nog een broertje of zusje willen voor Kellen? Ik ben nog jong, dus een 2e kindje sluit ik zeker niet uit. Maar dat zal niet voor snel zijn. Kellen krijgt nu mijn volle aandacht en dat zou met een jonger broertje of zusje anders zijn. Ik vind het goed zo met ons 2tjes. Voorlopig ligt mijn focus op Kellen én mijn carrière.
 2. Hoe omschrijf  jij je stijl qua fashion & interieur voor je kleine man. Mijn humeur heeft nogal invloed op mijn persoonlijke kledingstijl , dus ook op die van Kellen. Klassieke kleding zal je niet snel terugvinden in zijn kleerkast, dat draag ik zelf ook niet. Als ik er dan toch een stijl moet opplakken zeg dan maar Streetstyle. Lekker stoer, dat is net het leuke aan kinderen. Je kan ze zo leuk en schattig aankleden! Het hoeft allemaal niet zo serieus te zijn. Kellen heeft trouwens mooie grote blauwe ogen, je verdrinkt helemaal in. Hij staat dus héél goed met kleuren zoals blauw/groen. Zijn kinderkamer is kleurrijk en landelijk. Niet TE modern, dat vind ik koud en te clean voor kinderen. Een kinderkamer moet leven én plezier uitstralen. Ik vind het belangrijk dat hij zich goed voelt in zijn eigen kamertje. Kellen heeft zelfs enkele meubelstukken mogen personaliseren met verf.
 3. Wat is jouw happy moment met je kleine man.Ik kan zo genieten van de kleine dingen tijdens onze qualitytime. Denk maar aan de knuffelmomenten, samen een boekje lezen, kusjes geven.. Wanneer hij in mijn oor fluistert dat ik zijn beste vriendinnetje ben.. zalig! Hij zingt sinds kort ook mijn liedjes mee. Kijk, op zo’n momenten smelt ik dus hélemaal.
 4. Ben je een gezonde mama of een gemakkelijke mama.                                                                                                                                                            Ik ben vooral mezelf, ook als ‘mama’. Ik probeer Kellen alles mee te geven wat belangrijk is; respect, goede manieren, kennis,… Maar wel op een ludieke spontane manier. Af en toe moet ik wel eens streng zijn, maar dat is ook snel weer vergeten.9. Wat heb je geleerd als jonge mama en kan misschien een gouden tip zijn voor andere mums? 

  Zorg zeker dat je een extra exemplaar van de favoriete knuffel van je baby in huis hebt. (Ik heb er 3!) We zijn ooit op vakantie zijn knuffel kwijtgeraakt en dat was een ramp! Daar heb ik dus uit geleerd !!!

 

jelle2

jelle3 jelle1

 

Foto's: story & instagram

Love Mum Griet

Fashion: Dinner Date

Kids Fashion News

0