mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Kids Fashion News

JETPAQ is een jong Nederlands label voor échte kids en is opgericht in 2013 door Jet Teunis. JETPAQ maakt kleding waarin gespeeld, geravot en ontdekt kan worden! Alle ontwerpen zijn geïnspireerd op kinderen en hun manier van denken en leven. Dagen rond rennen op blote voeten, hele dagen spelen, zorgeloos met oneindig veel lef, avontuurlijk en vol enthousiasme. Alle kledingstukken zijn hand-geverfd, handmatig gezeefdrukt en dus met liefde gemaakt. Elk  item is uniek en gemaakt om in bomen te klimmen, om steentjes in te verzamelen en om heerlijk in rond te rennen.  De zomer is nog niet goed van start gegaan of de FW2015 collecties worden weer voorgesteld.  Ook JETPAQ heeft zijn nieuwe collectie klaar. Loop naar de maan’ is de titel en ook meteen de inspiratie voor de JETPAQ winter collectie. De De kids reizen dit seizoen naar de maan. Ze hebben hun rugzakjes ingepakt met de perfecte uitrusting voor een bezoek; een stuk of 10 ladders voor de tocht naar boven, een vlag om hun bezoek te markeren en een zakje vol sterrenstof. Want wat is er mooier dan een nacht logeren op de maan?

De collectie bestaat uit verschillende prints die je doen denken aan het heelal en de ruimte; kleine sterren, een grote maan en het sterrenstelsel. Met de warme kleuren en zachte tinten die in deze collectie zitten zijn de kids helemaal winter klaar. Warm, donker bruin, dromerig licht blauw, zacht rood en mosterd geel zijn de kleuren voor dit seizoen en perfect met elkaar te combineren. Maar laat ons eerst genieten van de frivole frisse kleurtjes voor deze zomer ;-)

JETPAQ-7-1024x682JETPAQ-3-1024x682JETPAQ-8-1024x682JETPAQ-4-1024x682

Love Mum Griet

 

Interview: Celeb mum zangeres - model en presentatrice Jelle van Dael

Hollywood in Antwerpen: The Gift Suite

0