mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Dinner Date

Hello Fashion Mums! Genieten jullie ook van het verlengd weekend of zijn jullie vandaag weer aan het werk?  Vandaag heb ik nog een dagje vrij, maar morgen staan er weer 8 vrouwen op voor styling advies.  Ik heb er ongelofelijk veel zin in. Ik ben al volop aan het kijken hoe ik met de dames aan de slag moet. Maar waar ik nog meer zin in heb is de dinner date vanavond. Hoe graag ik kook, zo graag ga ik ook uit eten.  Liefst lekker uitgebreid met aangepaste wijnen. ;-) Ik kan zo genieten van een glaasje bubbels of rode wijn.  Dit zijn dan ook de 2 enigste alcoholische drankjes die ik drink.  Ik kan namelijk absoluut niet tegen sterke drank of de hipe van gin tonic.  Daarom blijf ik wijselijk bij het oude bekende. Vanavond ga ik bij "Vrijdag Visdag" eten.  Gewoon heerlijke vis in een super leuk kader.  Een garagebox in Antwerpen.  Er zijn maar enkele plaatsen maar het is zo gezellig.   Ik ben deze zomer helemaal weg van lange rokken. Het is zo zalig om te dragen.  Mijn kast puilt er van uit.  Die combineer ik tijdens de dag eigenlijk met een simpel T-shirtje en 's avonds iets gekleder. Deze rok van Michael Michael Kors is ook leuk gecombineerd met een simpel wit hemd of een donker jeans hemdje.  Maar vandaag ga ik voor dit leuke topje. 20150514-5

 

1.Top:  Theory 275,-  2. Rok: Michael Michael Kors 175,-  3. Tas: Diane Von Furstenberg 175,- 4. Shoes: Valentino 710,-  5. Iphone case 6: Dolce & Gabbana 395,-

Love Mum Griet

#Giveaway COWBOY BILLY

Interview: Celeb mum zangeres - model en presentatrice Jelle van Dael

0