mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


#Giveaway COWBOY BILLY

giveaway2 Hebben jullie ook zoveel tijdgebrek?  Ik ben zo blij dat online shoppen bestaat!  Ik heb recent een super leuke webshop ontdekt.  Deze is wel exclusieve voor boys.  www.cowboybilly.nl   Het is een webshop voor kleine stoere jongens  van 0 tot 4 jaar.  Ze hebben leuke merkjes zoals www.igloindi.com - Six hughs & Rock 'n roll - Sproet & sprout - Organic zoo - Lion of Leisure - Anive for the minors - ... Allemaal merkjes met een verhaal.   Ik ben persoonlijk een fan van Iglo & Indi.  Dit Ijslands merk werkt met organic katoen en werkt met leuke prints in elke collectie van dieren.  Sproet & Sprout is een Nederlands merk dat gaat voor het stoere black & white verhaal!  Echt super schattig! En ik mag hier bij #MUMOFTHEWORLD 3 leuke katoenen tasjes van Sproet & Sprout met deze hippe print weggeven!   Je kan deze gebruiken om aan je kinderwagen te hangen, om speelgoed in te steken, strandtasje, luiertasje ... Ik ben pas naar Spanje geweest en het had succes daar.  Wat moet je doen!  Heel simpel, share deze blogpost op FB met @ Mum of the world & @Cowboybilly op FB of Instagram. En like de pages  Winnaars worden zondag bekend gemaakt. SUCCES!!!

giveaway1

 

Love Mum Griet

Beauty: Snel een beetje make up doet wonderen

Fashion: Dinner Date

0