mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Beauty: Snel een beetje make up doet wonderen

Als je een goede en mooie huid hebt kan je best de deur uit met alleen een goede dagcrème op om je kids naar school te brengen.  Maar met een paar snelle en makkelijke make up tips kan je er heel natuurlijk en fris uit zien zonder uren voor de spiegel te moeten staan.  En natuurlijk, hoe meer je oefent hoe sneller alles gaat.  Wist je dat mak up je huid er tot 10 jaar jonger uit kan laten zien als je het goed doet en de juiste producten gebruikt.  Make up geeft je gewoon een frissere look.  Als je mama bent hebt je soms niet altijd even veel tijd meer of zin om jezelf te "verzorgen" en denk je al snel, ach ik ben toch thuis of tja zo één keertje kan geen kwaad.  Voor je het weet zijn je make-up spullen vastgeroest.  Hier toon ik je graag de spullen die ik dagelijks gebruik voor ik de deur uit ga.  En ja, er zijn natuurlijk dagen dat ik niets aanbreng om mijn huid te laten rusten. dagmakeup1

Ik gebruik voor mijn  dagelijkse huidverzorging  de producten van www.ikari-cosmetics.com  .  Deze producten zijn zo voedend en betaalbaar voor topkwaliteit.  Een goede dagcrème is de basis van alles.

dagmakup2

Dan smeer ik een soort van BB crème van Dior: Glow maximizer voor een frisse glow!

dagmakeup5

Ik breng een touch eclat aan om de "wallen" van een onrustige nacht weg te werken. ;-)  Hiervoor gebruik ik vaak die van éstee Lauder of die van www.la-secrets.net  Als je gevoelig bent aan nikkel kan je best jezelf eerst goed laten informeren, want in vele touch eclats zit nikkel verwerkt.

dagmakeup3

Daarna poeder ik alles af met een ultra licht poeder van CHANEL.

dagmakeup4 dagmakeup8

 

dagmakeup9

Dan breng ik een natuurlijke & neutrale oogschaduw aan of soms alleen maar een zwarte eyeliner.  Dat hangt een beetje van mijn resterende tijd af.  Hier gebruik ik de neutrale tinten van Estee Lauder.  Nu nog snel een goede mascara en we kunnen bijna gaan.

dagmakeup7

 

Vergeet ook niet een beetje blush aan te brengen en een lipgloss en je bent klaar op de deur uit te gaan!

dagmakeup6

dagmakeup10

Alles kost maar 5 min. van je tijd en je bent klaar om fris de deur uit te gaan.  Altijd leuk dat de kids een frisse - verzorgde mama aan de schoolpoort hebben staan.  Ik denk trouwens dat onze mannen er ook niets op tegen hebben ;-) Heb je een beetje hulp nodig dan kan ik je een workshop aanraden bij Michème Feyaerts.  Gezellig met enkele vriendinnen of alleen.  Neem zeker maar eens een kijkje www.makeup-3000.be

BROEKPAK: BOBO - TREMELO  LOCATIE: VILLA SAPORIS -HASSELT www.saporis.be

Love mum Griet

 

Gezondheid

#Giveaway COWBOY BILLY

0