mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Gezondheid

Opvoeden is echt de moeilijkste en zwaarste job van de wereld.  Want wanneer doe je het goed?  Mama & papa zijn is een fulltime job.  En soms zie je het bos door de bomen niet meer.  Life coach en persoonlijke vriendin Angela Bitonti is zelf mama van een zoontje van 2 en plus mama van een zoon van 9.  Graag geeft ze tips en tricks hoe ik mijn kleine jongeman in de hand kan houden.  Ik ben ervan overtuigd dat deze tips mij niet alleen helpen.  Herken je dit?  Een scène in een winkel of restaurant omdat hij iets niets krijgt of wil eten ...

Opvoeden: 3 magische tips! Angela, help! Wanneer je kind een scène maakt in de winkel omdat hij dat ene speelgoedje niet krijgt? Hoe pak ik dit het beste aan? Ik zakte bijna door de grond.  Ik keek vroeger altijd raar naar kinderen dien Haha, dat is zo herkenbaar!  Hier een paar tips die je misschien wel kunnen helpen. 1. Praat altijd in de wij-vorm: De foutjes die je kind maakt, moet je zien als een kans om hem iets te leren. Wanneer hij iets doet wat niet mag, straf je hem niet. In plaats daarvan ga je hem uitleggen wat er gebeurd is, waarom je het niet tolereert en wat jullie de volgende keer beter kunnen doen. Bv: "Laten we volgende keer niet met een bal gooien in huis zodat we niks breken." of "Laten we volgende keer ons kameraadje niet slaan zodat we hem geen pijn doen. Bij oudere kinderen werken de woorden "volgende keer" nog net zo goed. Maak er een vraag van. Zo geef je hen de kans om hun eigen mening te geven. Bv: "Wat ga je de volgend keer doen?" of "Wat kan je de volgende keer zeggen zodat het niet opnieuw gebeurt?" Zeg het op een toon die duidelijk maakt dat alles in orde komt. 2. Geef een reden: Een reden geven zorgt ervoor dat je kind de situatie beter begrijpt. Op deze manier leert hij wat jij in jouw gezin belangrijk vindt. 3. Toon interesse: De volgende keer dat je kind iets maakt, reageer je "Hoe heb je dat gedaan?". Het gaat er om dat je interesse toont in wat je kind kan. Geef altijd een verklaring en het gevoel dat hij er niet alleen voor staat. Zo ben je meer een leraar dan een dictator! Je kind zal vanzelf beter naar je luisteren. Het zorgt voor wederzijds respect. Hij zal het automatisch beter willen doen in de toekomst. Focus op oplossingen en verbetering in de toekomst. Thx Angela!  More info: Angela@bitonti.be

Fashion News!

Beauty: Snel een beetje make up doet wonderen

0