mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion News!

logo BALMAIN EN H&M ROEPEN OP TOT #HMBALMAINATION

Blokkeer deze datum maar alvast in jullie agenda!!! 5 november  kan je de collectie van 1 van mijn favoriete ontwerpers kopen @ H&M!  Zowel voor mannen als vrouwen, online of in 250 winkels over België.

Vol trots kondigt H&M  het Parijse modehuis Balmain aan als de gastdesigner van dit najaar!   Onder de creatieve leiding van de jonge Olivier Rousteing is Balmain, het bastion van Franse luxe, uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen in de popcultuur. Gisteravond showden Rousteing en zijn vrienden Kendall Jenner en Jourdan Dunn op de rode loper van de Billboard Music Awards de eerste items van de collectie. Via de sociale media nodigden H&M en Balmain hun fans uit voor een samenhorigheidsgevoel: #HMBalmaination.

Hij wil naar eigen zeggen  zijn eigen generatie aanspreken.  Dat is het belangrijkste doel voor hem als designer. H&M geeft hem deze unieke kans om iedereen kennis te laten maken met de wereld van Balmain.  De samenwerking voelde voor hem heel natuurlijk: H&M is een merk waar iedereen zich mee kan identificeren. Het staat voor eenheid en daar kan ik me helemaal in vinden”, zegt Olivier Rousteing.

Sinds de oprichting in 1945 is Balmain altijd trouw gebleven aan de visie en de spirit van de oprichter en het straalt energie, plezieren vrijheid uit, iets dat mensen wereldwijd aanspreekt. Rousteing heeft een unieke identiteit voor Balmain ontwikkeld, geworteld in het heden, maar met respect voor het hautecouture-DNA van het huis en met de flair van de showbizz. Het was een logische keuze om de popcultuur te benadrukken voor de samenwerking met H&M.

“Bij H&M zijn we heel trots op de samenwerking met Balmain, met wie we een interactieve beleving voor iedereen willen creëren. De mix van de durf van haute couture en het stoere van streetwear is de unieke stijl van Balmain: weelderig en direct, sensueel en energiek. De link met de showbusiness en de muziekwereld voegt een extra verrassingselement toe”, aldus Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor bij H&M.

Ik ben sinds jaren fan van BALMAIN en ben dan ook zeer benieuwd hoe deze collectie eruit gaat zien.  Nog een kleine 6 maanden slapen en dan is het zover ;-)

Love Mum Griet

Fashion News: VANS vs DISNEY

Gezondheid

0