mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion News: VANS vs DISNEY

Hebben jullie ook zo'n zwak voor die leuke, stijlvolle en grappige muis Mickey?  Dan nog maar over zijn leuke vriendin mini en de rest van zijn vrienden te zwijgen.  Mickey en mini blijven tijdloos.  De YOUNG AT HEART - COLLECTIE is een samenwerking tussen VANS en DISNEY.  Deze herfst worden Mickey en zijn vriendjes afgebeeld op een collectie schoenen, kleding en accessoires.  Van mama, papa tot voor de allerkleinste. Super schattig om papa en zoon of mama en dochter en natuurlijk ook andersom op elkaar af te stemmen.  De collectie zal vanaf eind juni verkrijgbaar zijn in Vans-winkels en geselecteerde locaties wereldwijd.  Ik ben er wel helemaal weg van ... Über cute! Geef mij maar die roze en grijze tinten! Vans-x-Disney_Mickey-Pack

Vans-x-Disney_Minnie-Pack_Group Vans-x-Disney-Pack_Group

VNS_C1_0045_v2-1024x682

VNS_D1_A_0763_V2-1024x682

 

Love Mum Griet

Fashion for kids

Fashion News!

0